Anyone else having trouble with Google Chrome ?

The Heart of the Prog/Power Movement

Moderators: TROY or maybe DEBBIE, Stevie WOnder, Digital Man

User avatar
LarryD
Site Admin
Posts: 6337
Joined: Mon Apr 12, 2004 7:57 pm
Location: Rhode Island / USA

Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby LarryD » Thu Sep 13, 2018 7:40 am

Since they moved the board server last week, I seem to be having trouble accessing the board with Chrome ..... it takes forever to load, and when it does, it is very choppy. I switched over to Firefox, and the problem seemed to go away but not completely. The hosting company told me that their new server software might have problems with this version of the board, which is phpBB 3.0; the newest version is 5.0 I believe and they want me to upgrade when possible..... that last board upgrade was a nightmare - before I get into that - is anyone else having problems with Chrome as of late - or is it just on my end ? Thanks .......

Kez
Posts: 224
Joined: Sun Mar 20, 2005 12:56 am
Location: Vienna, VA

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby Kez » Thu Sep 13, 2018 7:59 am

Seems a touch slow to me in Chrome also. Am at work, so can't do a comparison right now.

User avatar
Sir Exar Kun
Posts: 2326
Joined: Wed Apr 21, 2004 3:25 pm
Location: Columbus, OH

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby Sir Exar Kun » Thu Sep 13, 2018 8:00 am

Had some issues with Mozilla yesterday..... Like you said, main page loaded fine but when I tried to drive down into any threads it took quite awhile to load.
Capitalism: God's way of separating the smart from the poor. -Ron Swanson

User avatar
Sir Exar Kun
Posts: 2326
Joined: Wed Apr 21, 2004 3:25 pm
Location: Columbus, OH

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby Sir Exar Kun » Thu Sep 13, 2018 8:02 am

Yep, same issue today. That last response was posted on Mozilla and took about 30 seconds to actually post; trying now from IE.
Capitalism: God's way of separating the smart from the poor. -Ron Swanson

User avatar
Guillaume
Posts: 797
Joined: Sat Apr 17, 2004 12:31 am
Location: Quebec City, Canada

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby Guillaume » Thu Sep 13, 2018 9:43 am

Yes, really slow to open threads with Chrome here as well...

User avatar
TROY or maybe DEBBIE
Posts: 579
Joined: Tue Feb 01, 2005 10:48 pm
Location: Greater New Orleans

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby TROY or maybe DEBBIE » Thu Sep 13, 2018 3:50 pm

Yep, taking a bit to load.
You guys are like reverse sirens...

User avatar
T'ski
Posts: 296
Joined: Mon Aug 28, 2006 10:10 pm
Location: Wausau, WI

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby T'ski » Thu Sep 13, 2018 4:45 pm

had issues this morning, but seems fine this afternoon.

ETA: as soon as I hit submit it took forever to post this.

User avatar
LarryD
Site Admin
Posts: 6337
Joined: Mon Apr 12, 2004 7:57 pm
Location: Rhode Island / USA

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby LarryD » Thu Sep 13, 2018 5:48 pm

It appears the hosting service was right -- they said there would be problems with this once they moved the server hardware.......they suggested heavily that we upgrade to phpBB 5.0 to talk better with their software - but right now I don't have the time, patience or energy to go through this at the moment....... I do notice that Firefox doesn't seem to have the issues of Chrome at the moment, so I'm going back and forth doing that .........

Hopefully the board will stay active until I can find the time to upgrade it ...... but I'll announce ahead of time before that happens........if the board goes down suddenly, then it's not me, it's the server issue, and I'll have no choice at that time to do the upgrade ...... it's like riding on a tire with a slow leak .............. :roll:

So if the board suddenly goes black --- I'll be upgrading it. I'll ask Glenn if I can post the info on his board when it happens ......... if yes, then you can check his board for an update if this one goes down .......for now, hang in there as best you can........

User avatar
Mardoch
Posts: 698
Joined: Sat Sep 14, 2013 10:05 am
Location: Baton Rouge, LA

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby Mardoch » Sun Sep 16, 2018 8:52 am

For what it's worth I'm having no trouble in Firefox today.

User avatar
gazinwales
Posts: 172
Joined: Thu Jan 06, 2005 10:52 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby gazinwales » Mon Sep 17, 2018 6:03 am

No issues at all for me, I did notice that Chrome looks a little different after the almost unnoticed update today.

User avatar
LarryD
Site Admin
Posts: 6337
Joined: Mon Apr 12, 2004 7:57 pm
Location: Rhode Island / USA

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby LarryD » Mon Sep 17, 2018 6:57 am

gazinwales wrote:No issues at all for me, I did notice that Chrome looks a little different after the almost unnoticed update today.


***I noticed both as well -- Im' wondering now if the issue was with the Chrome update ?? All of a sudden I'm running fine in Chrome with that new look ..........weird.
But I'll take it ......

User avatar
Guillaume
Posts: 797
Joined: Sat Apr 17, 2004 12:31 am
Location: Quebec City, Canada

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby Guillaume » Mon Sep 17, 2018 9:57 am

Now works fine here too... Weird..

User avatar
Digital Man
Posts: 499
Joined: Fri Apr 16, 2004 2:40 pm

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby Digital Man » Mon Sep 17, 2018 2:59 pm

I seem to recall some slowness in the last week or so, but seems fine today. I've made tons of changes on my side last week, so I assumed it was on my side but maybe not.
Güy

Kez
Posts: 224
Joined: Sun Mar 20, 2005 12:56 am
Location: Vienna, VA

Re: Anyone else having trouble with Google Chrome ?

Postby Kez » Tue Sep 18, 2018 10:41 am

Seems back to normal on Chrome here, as well.


Return to “PM: Core”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests